fbpx

Nieuwjaars serie 2018 van het Zeeuws Orkest op Omroep Zeeland

Nieuwjaars serie 2018 van het  Zeeuws Orkest op Omroep Zeeland

Voor de Nieuwjaarscyclus van dit Jaar 2018 met Carel Kraayenhof en Julio Melio is veel aandacht. De zalen zijn vrijwel uitverkocht. Er vindt een concert plaats in Terneuzen, Vlissingen en in Goes en alleen voor Terneuzen zijn nog een paar kaartjes beschikbaar.

In de Zeeuwse media is ook veel aandacht besteed aan de cyclus.

Televisie

Dit weekend op 6 en 7 januari 2018 is er hard gerepeteerd door het Zeeuws Orkest. Omroep Zeeland was erbij en maakte de volgende reportage. klik hier voor reportage van Omroep Zeeland

Kranten

Ook de PZC was aanwezig bij de publieks-repetitie die op zondag 7 januari gehouden werd in de Concertzaal in Middelburg. Veel mensen kwamen om de laatste publieksrepetitie mee te maken. klik hier .voor de beelden.

publieksrepetitie
Een druk bezochte publieks repetitie op 7 jan 2018

Vooraf zijn artikelen verschenen in de huis aan huis bladen in alle regio’s in Zeeland.

Radio 

Ook komende week is het Orkest nog regelmatig in het Nieuws. Op Radio 4 is er maandag 8 januari om 17.15 een interview met onze chef-dirigent Ivan Meylemans en op Donderdag zijn we te gast als  “Zeeuw van de Dag”.

Youtube.

Op ons eigen Youtube kanaal hebben we ook een korte impressie van de openbare repetitie voor het Nieuwjaarsconcert op 7 januari gepubliceerd klik hier