fbpx

Kinderconcert
De Muziekkoning
25 januari Zierikzee

Home / Kinderconcert De Muziekkoning 25 januari Zierikzee

De Muziekkoning – Muziekvoorstelling met verhaal voor kinderen

Wat is er nou spannender voor kids om buiten de deur in een echt theater of concertzaal te luisteren en kijken naar een live muzikaal optreden waarin van alles te beleven is? Kom jij ook met je kinderen naar de voorstelling van het Zeeuws Orkest? De voorstelling is op 25 januari in de nieuwe kerk in Zierikzee. Kaarten op deze website te bestellen.

Wanneer: Zaterdag 25-01-2020
Waar: Zierikzee
Hoe laat: 15.00 uur

Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar speelt een delegatie van Het Zeeuws Orkest het muzikale verhaal “De Muziekkoning”. In deze voorstelling van een uur wordt een verhaal vertelt door de koning die last heeft van stemmingswisselingen. Soms is hij bang, dan weer angstig, vrolijk of verdrietig. De kinderen in het publiek gaan de koning helpen, want in muziek kun je emotie horen. Samen met zijn lakei vindt de koning een geheimzinnige kist waar een sleutel op zit. Uit de kist komt muziek…. Kan dat de koning helpen? Een spannend verhaal waarin kinderen zelf actief mee mogen doen, om antwoorden te vinden op muziekvragen die de koning moet oplossen.
Na afloop van de voorstelling kunnen kinderen die dat willen, deelnemen aan de instrumentenparade. Hierbij mogen kinderen zelf een instrument proberen te bespelen onder begeleiding van een professionele muzikant. Een feest voor kinderen en een aanmoediging om zelf muziek te maken.

Kaarten

Kinderen: gratis

ouders:   € 7,50

 


Kaartjes kopen:

Via onze webshop. U kunt hieronder uw kaartjes bestellen.

Bij vragen, bel met ons kantoor: 0118-628204 of mail naar  secretariaat@zeeuwsorkest.nl

Kaartjes kopen voor Kinderconcert de Muziekkoning: