Een baan voor jou??? Het Zeeuws Orkest zoekt een “spin in het web”

Een baan voor jou??? Het Zeeuws Orkest zoekt een “spin in het web”

 

Een leuke inspirerende baan voor 16 uur in de week met flexibele uren en een invulling waar (gedeeltelijk) thuiswerk mogelijk is. Ons kantoor is gevestigd in Middelburg.

Wie ben jij

Je hoeft niet per se een groot liefhebber van klassieke muziek te zijn. Maar je hebt affiniteit met cultuur, je vindt het leuk om met een team van vrijwilligers en professionele musici veel te bereiken met een beperkt budget. Je kunt improviseren, hebt gevoel voor humor en dadendrang.

En je hebt een achtergrond in evenementenorganisatie, communicatie of bureauorganisatie met een HBO+ denkniveau.

Wie zijn wij

Het Zeeuws Orkest is het enige symfonieorkest in Zeeland, dat al 130 jaar de harten steelt van vele inwoners van Zeeland en daarbuiten met prachtige concerten. Het orkest bestaat uit 50 professionele musici en 20 amateurs. We hebben een werkbestuur, dat als team opereert samen met een kleine club vrijwilligers. Wij denken niet in hiërarchie en zijn best trots op wat we met een beperkt budget bereiken. En we hebben grote dromen en ambities, die we natuurlijk elke keer wat moeten temperen omdat nu eenmaal niet alles mogelijk is. Maar we zijn ook heel praktisch en plakken als bestuur ook de postzegels.

Het is heerlijk om te werken met een club van professionals die zoveel plezier heeft in muziek en waar de energie en vrolijkheid er tijdens de repetities en concerten van afspat.

Wat doen we samen

Jouw rol is het ankeren van organisatie. Meedenken over nieuw beleid, maar dit tegelijkertijd heel praktisch uitvoeren. Niet door alles zelf te doen, maar heldere opdrachten en reminders te geven aan degene die een bepaalde taak op zich hebben genomen. Jij houdt ons als bestuur aan onze afspraken en stuurt ons aan. Denkt en besluit mee over een efficiënte aanpak. En bent proactief als je denkt dat dat nodig is. Wij denken dat het harstikke leuk is om met jou te werken en dat je een inspirerende baan kunt hebben met veel vrijheid, die heel goed te combineren is met de rest van je (privé) leven.

Zullen we met elkaar kennismaken

Spreekt de beschrijving van deze functie je aan en heb je 16 uur per week beschikbaar voor ons tegen een redelijke salariëring neem dan contact met ons op via bestuur@zeeuwsorkest.nl. Wil je eerst bellen dan kan dat ook via 0651753908. We horen graag van je voor 15 december 2018